Aşçılık | |||||
Önlisans | TYYÇ: 5. Düzey | QF-EHEA: Kısa Düzey | EQF-LLL: 5. Düzey |
Ders Kodu: | SSP2002 | ||||||||
Ders İsmi: | Sosyal Sorumluluk Projesi | ||||||||
Ders Yarıyılı: | Bahar | ||||||||
Ders Kredileri: |
|
||||||||
Öğretim Dili: | TR | ||||||||
Ders Koşulu: | |||||||||
Ders İş Deneyimini Gerektiriyor mu?: | Hayır | ||||||||
Dersin Türü: | Zorunlu Ders | ||||||||
Dersin Seviyesi: |
|
||||||||
Dersin Veriliş Şekli: | |||||||||
Dersin Koordinatörü: | Öğ.Gör. YELIZ GÖREN | ||||||||
Dersi Veren(ler): |
Dr. Öğr. Üyesi SELIN SARILI Öğ.Gör. FATMA DIKÇAL Öğ.Gör. EVREN GÜMÜŞ Dr. Öğr. Üyesi YAVUZ ÖZHAN TÜRKER Öğ.Gör. ÖZNUR AYIK AYŞE ÖZ Öğ.Gör. DİNÇER ADİLLER GİZEM KÖPRÜLÜLÜ Öğ.Gör. YELIZ GÖREN MENŞURE CANPOLAT Öğ.Gör. LÜTFİYE GÜL GÜNDÜZ Öğ.Gör. CANSU KÖKEN Öğ.Gör. ÖZNUR HAŞİN Öğ.Gör. SEDA ERDOĞAN Öğ.Gör. Ceren Özge ÖZTÜRK Meltem DOĞAN Öğ.Gör. Güler SEZGİN Hatice Doğru Öğ.Gör. Aysun Ergin Öğ.Gör. Reyhan Sakallı Dilara Yiğit Öğ.Gör. Tuğçe Pınar Tükenmez Zeynep Otay Öğ.Gör. Sabiha Dilan Ünal Öğ.Gör. DİLARA KIRKGUL |
||||||||
Dersin Yardımcıları: |
Dersin Amacı: | |
Dersin İçeriği: |
Bu dersi başarıyla tamamlayabilen öğrenciler;
|
Hafta | Konu | Ön Hazırlık |
Ders Notları / Kitaplar: | |
Diğer Kaynaklar: |
Ders Öğrenme Kazanımları | ||
---|---|---|
Program Kazanımları | ||
1) Aşçılık Önlisans Programı, öğrencilere aşçılık alanının teorik temellerini öğretmenin yanı sıra uygulamaya yönelik bilgi ve eğitim vermekle de sektörde kullanabilecekleri bilgi ve deneyim yeterliliği kazandırmaktadır. | ||
2) Bunun dışında yönetim, pazarlama, insan kaynakları, iletişim ve halkla ilişkiler alanlarında temel bilgiler vererek, çeşitli ölçeklerde faaliyet gösteren işletmelerin gereksinimlerini karşılayacak nitelikte ara insan gücü yetiştirmeyi hedeflemektedir. | ||
3) Bu amaçlar doğrultusunda öğrencileri mesleğe hazırlamakta ve gerekli bilgileri edinmesini sağlamaktadır. |
Etkisi Yok | 1 En Düşük | 2 Düşük | 3 Orta | 4 Yüksek | 5 En Yüksek |
Dersin Program Kazanımlarına Etkisi | Katkı Payı | |
1) | Aşçılık Önlisans Programı, öğrencilere aşçılık alanının teorik temellerini öğretmenin yanı sıra uygulamaya yönelik bilgi ve eğitim vermekle de sektörde kullanabilecekleri bilgi ve deneyim yeterliliği kazandırmaktadır. | |
2) | Bunun dışında yönetim, pazarlama, insan kaynakları, iletişim ve halkla ilişkiler alanlarında temel bilgiler vererek, çeşitli ölçeklerde faaliyet gösteren işletmelerin gereksinimlerini karşılayacak nitelikte ara insan gücü yetiştirmeyi hedeflemektedir. | |
3) | Bu amaçlar doğrultusunda öğrencileri mesleğe hazırlamakta ve gerekli bilgileri edinmesini sağlamaktadır. |
Yarıyıl İçi Çalışmaları | Aktivite Sayısı | Katkı Payı |
Toplam | % | |
YARIYIL İÇİ ÇALIŞMALARININ BAŞARI NOTU KATKISI | % 0 | |
YARIYIL SONU ÇALIŞMALARININ BAŞARI NOTUNA KATKISI | % | |
Toplam | % |